Uw voordeel

PoKop.nl,  uw aankoopmakelaar, is een onafhankelijk concept en treedt alléén op voor u: de koper.

Door onze jarenlange ervaring zijn we goed op de hoogte van de werkelijke waarde van een woning. We beschikken namelijk over essentiële informatie over de woning, de ligging en de locatie.

Tot slot worden tijdens de onderhandelingen op het juiste moment de voorwaarden naar voren gebracht als:  transportdatum, overname roerende zaken, financiering en dergelijke.

Zo hebben we voor onze opdrachtgevers altijd nog geld kunnen verdienen. Het is immers direct uw voordeel wanneer we een lagere koopprijs realiseren. De waardering van onze opdrachtgevers voor onze diensten is niet voor niets zo groot.

U betaalt voor onze werkzaamheden naast de vaste onderzoekskosten een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en uw koopprijs. Bereiken we niets voor u dan betaalt u alleen de gemaakte onderzoekskosten.

Maar krijgen we  bijvoorbeeld enkele (tien)duizenden Euro's van de prijs af dan betaalt u hierover een van te voren overeengekomen percentage. 

Eén ding is zeker.  Onze werkwijze levert u naast een zorgvuldige begeleiding bij uw aankoop altijd geld op …. en dat is uw voordeel !