PoKop.nl

uw aankoopmakelaar

PoKop,nl betekent:  Potentiële Koper.

Een site die de koper helpt bij het zoeken naar een woning en als de woning gevonden is, ook behulpzaam is bij de aankoop. De verkopend makelaar behartigt de belangen van de eigenaar, de verkoper.

Via PoKop.nl wordt nu ook de koper deskundig bijgestaan.

 

In de huidige markt wordt de koper niet begeleid bij het doen van één van de belangrijkste investeringen in zijn leven. Waarom zou u alle klassieke fouten maken? Het is toch vreemd dat wanneer u een auto voor enkele duizenden Euro’s koopt deze verplicht APK gekeurd moet zijn. Terwijl bij een investering van veelal meer dan honderdduizend Euro er geen enkele keuring (bouwkundig, asbest, energie e.d.) aan te pas komt. 

En heeft u - als potentiële koper - uw droomwoning gevonden, dan kan PoKop.nl u dus bij alle facetten van het koopproces begeleiden.

 

Alle bij PoKop.nl aangesloten makelaars zijn gecertficeerd en zijn allen werkzaam in hun eigen regio. Zij zijn door hun kennis, kunde en ervaring uitstekend op de hoogte van de plaatselijke woningmarkt. Kortom zij kunnen u optimaal van dienst zijn bij de aankoop van uw woning.